Лао Ча Тоу – незвичайний Шу. Це грудки, що утворюються в процесі ферментації сировини у кучах. Решту відправляють на пресування, а цей чай залишають любителям насиченого пуера.
Властивості чаю Шикарний аромат драконівських грудок дарує відчуття приємної ейфорії. Спробуйте заварити Лао Ча Тоу в лазні, коли за вікном мороз. Чай зігріє, подарує відчуття затишку і спокою. Упорядковує думки, позбавляє від втоми, переживань і негативу. Завдяки набору вітамінів і мікроелементів оздоровлює організм. Очищає кров і печінку, зміцнює імунітет, прискорює розщеплення жирів, позбавляє від зайвої ваги. Зберігайте чай в закритому посуді, щоб він не ввібрав вологість та інші різкі запахи. Згодом Лао Ча Тоу вже не стане краще, він досяг межі дозрівання. Не залишайте про запас, насолоджуйтеся самі і пийте з друзями.
Рекомендація Шу пуер - чай сильної ферментації, насичений і тонізуючий. Його смак залежить від сировини, обробки і зберігання, тому купажі різних виробників відрізняються нюансами характеру. Заварюйте чорний пуер у прогрітому посуді. Насиченість настою можна змінювати співвідношенням води і чаю, а також часом настоювання.