Чай з бутонами персика має насичений персиковий аромат. Напій подарує ніжний, приємний, яскравий запах та дивовижний характерний смак. У чаї простежуються м’які нотки персика, також вишневої кісточки. Після вживання залишається солодкуватий присмак. Чим більше в чаї цієї добавки, тим більш насичений фруктовий смак.
Це чудове доповнення до чорних та зелених сортів чаю.
Квіти персика мають безліч лікувальних властивостей. Відповідно, чай з них позитивно впливає на здоров’я людини, а саме:
покращує роботу серцево-судинної системи; має протизапальну, загальнозміцнюючу та тонізуючу дію; виявляє сечогінну та жироспалюючу дію; у жінок нормалізує менструальний цикл; покращує структуру шкірних покривів; сприяє покращенню роботи шлунково-кишкового тракту. До улюбленого сорту чаю додається невелика кількість бутонів персика та заварюється звичайним способом.